Bajnokok a Cápák!

A Dunántúli Vízilabda Liga (DVL) kiírt egy alsóházi FINAL4 négyes tornát a Gyermek 2-es korcsoportban (2010-es születésű fiataloknak), melyet Ajka rendezhetett meg május 4-én.  A viadalt a Cápa Vízipoló Klub nyerte, így immár az alsóházi győzelmet is az ajkai klub neve mellett jegyzik ebben a bajnokságban. Hatalmas szurkolás, jó hangulat és izgalmas mérkőzések jellemezték a versenynapot. Helyzetjelentés az uszodából.

A FINAL4 lebonyolítását városunk nyerte el, így vízilabdázóink lelkesen készültek a mindent eldöntő összecsapásokra . A négyes torna kieséses rendszerben zajlott. Az első mérkőzést a Mohács csapata ellen játszották az ajkai polósok. 37-2-es (!) végeredmény született, így nem is volt kérdés, hogy a Cápák a döntőben folytathatták a tornát.

– Nagyon ügyesek voltak a cseréink, szinte ők játszották végig az egész meccset, így a kezdősorunk rá tudott pihenni és készülni a Sportliget elleni párharcra. Az eredményt látva tehát lényegében a győzelemhez vezető utat az egyel fiatalabb sor taposta ki a csapatnak – számolt be a Sportvárosnak Bujtás Balázs, a Cápák edzője.

A döntőben kiélezett küzdelmet láthattak a lelkes szurkolók, ahol 11-10 arányban sikerült a Sportliget csapatát legyőzni.

A dunántúli Vízilabda Liga alsóházát így a Cápák nyerték. Az ünneplés sem maradhatott el, így játékos, edző egyaránt a medencében kötött ki a lelátóról zúgó vastaps kíséretében.

Gratulálunk a sikerhez!

A Cápák Gyermek 3-as korcsoportjának pedig egy hét múlva szurkolhatunk, ők Mohácson mérkőznek, remélhetőleg az aranyéremért, egyelőre 3 ponttal vezetik a tabellát!

Hajrá Cápák!