TOP 1%-ban az ajkai Spartanosok – hihetetlen teljesítmény!

A közösségi média a 18. UltraBalaton futástól volt hangos az elmúlt néhány napban. Ajkaiak is szép számmal képviselték magukat a rendezvényen sportegyesületektől és munkahelyekről (Tovafutók, Ecofamily, Poppe…) egyaránt. Minden ajkai kötődésű versenyzőre büszkék vagyunk, hatalmas dolog, hogy ennyien részt vettetek a programon és feszegettétek a határaitokat.

Külön kiemelendő a Spartan Race Training Group Ajka helytállása. A Balaton-kört 16 óra 32 perc alatt teljesítették. Eredményükkel így a TOP 1%-ban végeztek, hiszen az 1907 induló csapat közül a hihetetlenül előkelő 17. (!) helyezést szerezték meg.

– A kis kollektívából mindenki a maximumot hozta ki magából, így feltehetőleg Ajka valaha volt leggyorsabbjaivá léptek elő a helyi Spartanosok – fogalmazott internetes értékelőjében Kováts György, az ajkai STG csoport vezetője.

Gratulálunk a remek teljesítményhez a csapatnak! (Kováts György, Bazsó Dávid, Szalay Károly Mátyás, Modori Ákos, Modori Attila, Höch Miklós, Kurucz Georgina, Vaczkó Balázs, Ludvai Zsolt és Gősi Zsolt) Maradjatok mozgásban a későbbiekben is!