Kíváncsiság, öröm, játék – Ajándékcsomag az Oviolimpián résztvevő intézményeknek

Márciusban nagy sikert aratott a Sportváros Nonprofit Kft. hetedik alkalommal megszervezett Oviolimpiája Ajkán és a környéken, ahol a városi és körzeti óvodák gyermekei mérhették össze ügyességüket. Mindenki nyert, helyezéstől függetlenül, hiszen a felejthetetlen élményeken túl a résztvevő csapatok egyforma ajándékban (sportszerekből álló csomag) részesültek. A játékokat a napokban Jákli Péter, a verseny főszervezője és Vattai Cintia sportszervező vitte el a gyerekeknek.

Volt nagy öröm és egyből ki is próbáltak minden újdonságot az ifjú olimpikonok. Így a csoportszobák egyből versenyhelyszínné változtak, ahol a zsákban ugrálás, a teke, a tojáshordás, a darts és az ugróiskola hozott vidám perceket.

Az Oviolimpián résztvevő intézményekbe a Légvárvarázs biztosít egyalkalmas kitelepülést szintén a Sportváros jóvoltából a közeljövőben, így a móka hamarosan folytatódik a gyerkőcöknek.

Bízunk benne, hogy az Oviolimpia megalapozta a kicsik sporthoz, egészséges életmód való pozitív hozzáállását és a későbbiekben is örömmel látogatnak el a hasonló sporteseményekre, vagy választanak maguknak a városban elérhető számtalan sportág közül.

Jövőre folytatjuk! Várunk minden óvodát a 2025-ös Oviolimpiára is!