Mozdulj! Ajka – Futva, kirándulva!

Mozdulj AJKA néven indít a Sportváros egy kezdeményezést, amellyel az a cél, hogy minél több embert, korcsoportot mozgásba hozzunk, sportolásra ösztönözzünk Ajkán és a környéken.

Valljuk, hogy az egészség a legfontosabb érték! 💙 Ezt pedig futva és kirándulva szeretnénk népszerűsíteni 12 futókört ajánlva, melyekből 10-et, kétszer teljesítve (2024-ben) 45 év alatt PUMA baseballsapkával, 45 év fölött feliratozott PUMA melegítővel jutalmazzuk meg az indulókat.

A 12 kör a város különböző területeit érinti (1-21 km közötti távokkal).

Merre kirándulhattok, futhattok a program keretében? 1. Parkerdő – 16 km, 2. Gyepes – 8 km, 3. Csinger – 11 km, 4. Bódé-Padrag – 16 km, 5. Bányásztelep – 4 km, 6. Tósok aszfalt – 8 km, 7. Parkerdő-Alsócsinger – 16 km, 8. Rendek – 13 km, 9. Sárcsi-Padrag – 21 km, 10. Tósok erdei – 13 km, 11. Tó kör 1,1 km, 12. Rendek mini 5 km.

Minden teljesített kör után tombolát is adunk az első 10 kör erejéig. (Maximum 10 tombola gyűjthető összesen). 2024 év végén nagyszabású Mozdulj Ajka rendezvénnyel búcsúztatjuk az évet, ahol díjazzuk az erőfeszítéseiteket!
A 2*10 kört teljesítők ott kapják meg a melegítőjüket/ baseballsapkájukat, s számos nyereményt sorsolunk azok között, akik legalább egy kört teljesítettek a vállaltakból.
20 kör teljesítve = 10 tombola + garantált ajándék (melegítő vagy baseballsapka)
1 kör teljesítve = 1 tombola, 5 kör teljesítve = 5 tombola
10 kör teljesítve = 10 tombola
Maradjatok mozgásban!

A körök teljesítéséhez szükség lesz egy okostelefonra, amit itt lehet regisztrálni a programba. A telefonnal kell az ellenőrző pontokon „becsekkolni”, hitelesítve a táv teljesítését. (Az 1-10. körök esetében kezdő, ellenőrző és végpont is van, melyek a Bányászpálya bejáratától indulnak, vagy áthaladnak rajta, a 11-12. kör esetében az indulás a téglaszínű strandbüfé falától indul. Checkpont a kerítés mellett közvetlenül, itt csak kezdő és végpont van)

Figyeljétek oldalainkat (FB, Instagram)  a további részletekért!

NYÍLT NAPOT TARTUNK A PROGRAMRÓL április 21-én, vasárnap 10-12 óráig. Várunk benneteket Ajkán, a Bányász pálya bejáratánál (Jégcsarnok felőli oldal). #sportvaros #mozduljajka #maradjmozgasban