Kézilabda Klub Ajka SE

1960-ban jött létre az ASE férfi kézilabda csapata, 1997-ben alakult újjá a csapat a mai nevével KK Ajka SE. Több szempontból is fontos évad a mostani a Kézilabda Klub Ajka Sportegyesület számára. Egyrészt az elmúlt év eredményessége miatt az elvárások nőttek a különböző csapataink irányába (női csapatunk 12 év után ismételten kivívta az NBII-es indulási jogot), másrészt az egyesületnek komoly intézményfejlesztési tervei vannak. Egy új kézilabda csarnok építésére adtunk be pályázatot a várossal, ami szerintünk talán a legsürgetőbb sportfejlesztés, hiszen egyre több gyermeket sikerül bekapcsolnunk a sportágba évről évre.

Külön szeretnénk kiemelni, hogy utánpótláskorú sportolóink egyre eredményesebben szerepelnek a felnőtt csapatunkban. Ezek az eredmények bíztató jövőt ígérnek és azt mutatják számunkra, hogy jó úton indultunk el és folytatnunk kell azt a stratégiai építkezést, amelynek mentén utánpótlás-nevelésünk felépítettük.

Legfőbb célunk továbbiakban is az, hogy a gyermekek számára adott legyen az edzéslehetőség biztonságos, jól felszerelt létesítményben kvalifikált edzők segítségével. Választott sportágunkat, a kézilabdát egyre több helyen és korosztályban elérhetővé kell tenni a gyermekeknek, ez ugyanis népegészségügyi szempontból is alapvető, egyben az utánpótlásbázis szélesítésének is a leghatékonyabb eszköze.

Korosztályok:

Férfi felnőtt – NB I/B,

Női felnőtt  – NB II, ifjúsági, serdülő, U15, U14

Elérhetőségek:

8400 Ajka, Sport utca 23.

Borsos Sándor – Női szakág technikai vezető

telefon: +3620/580 8722

e-mail: sandorborsos@freemail.hu

Galler Roland – Férfi szakág technikai vezető

telefon: +3670/385 0952

e-mail: brio1975@gmail.com

Kövess bennünket!

http://kkajka.hu/

https://www.instagram.com/kk_ajka/?hl=hu