Hírek | Terepíjászat 2019.10.09 08:40 |

Terepíjász Egyesület Ajka bemutatkozása és meghívó

2004-ben alakult egyesületünk, Terepíjász Egyesület Ajka néven.

Aki szeretne közelebbről ismerkedni az íjászattal találkozhat velünk a Parkerdőben a Bányász Múzeummal szemben vasárnap délelőttönként az edzéseken, vagy előre megbeszélt időpontban, akár felszerelést biztosítva tudunk képzett  íjászoktatóval tanítani. 

 

Egyesületünk évente két megmérettetést  rendez, tavasszal és ősszel. A körülbelül 4 km hosszú körben 30 darab 3 Dimenziós állatfigurára lőnek akár száz kilóméterről érkező amatőr és minősített versenyzők.

 

Íjászversenyünket, 2019. Október 13-án az ajkai Hubertus Erdei Iskola környezetében bonyolítunk le. Versenyünk egyben jótékonysági rendezvény is hiszen elhatároztuk,hogy mi is besegítünk a TE SZÁMÍTASZ EGYESÜLET (http://teszamitasz.hu/)   pénzgyűjtésébe, mert adni jó! Aki ebben szeretne részt venni érdeklődhet a regisztrációnál!

A szalagokkal kijelölt pálya biztosítja, hogy kísérők és érdeklődök egyaránt biztonságosan járhassák vég az útvonalat és nézhessék az íjászok vadászatszerű versenyét.

A nevezés nyílt tehát bárki elindulhat aki kedvet érez s rendelkezik hozzá felszereléssel. Nevezés és bővebb információ itt:http://ijaszportal.hu/index.php?option=com_eventbooking&view=event&id=311&catid=5&Itemid=299&fbclid=IwAR0g31khqzmafWQ7NnygMEsjOcEUGqWW1b8mG5meOKhtq2IYAelpNVmtSW4

A hétvégére nagyon szép őszi időt ígér az előrejelzés, jó kikapcsolódás a jó levegőn, családoknak, mindenkinek!

Szeretettel  várunk mindenkit!