Hírek | Aerobik 2018.09.17 15:27 | Mohos Milán

I. AJKAI FITTPARÁDÉ Beszámoló

I.AJKAI FITTPARÁDÉ BESZÁMOLÓ

 

Első alkalommal került megrendezésre 2018.09.16-án az Ajkai Fittparádé a Sportváros Nonprofit Kft. szervezésében. Az egész napos rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt részt vettek. Délelőtt 10 órára megtelt az ajkai Sportcsarnok, mindenki izgalommal várta Rubint Rékát és Béres Alexandrát. Rubint Réka a tőle megszokott ütemes popsi-comberősítő gyakorlatokat mutatta be, míg Béres Alexandra súlykontroll programjából adott ízelítőt.

A két sztárfellépőt követően sokan voltak, akiknek nem hagyott alább sem a jókedvük, sem az erejük és részt vettek Steinhausz Andrea 40 perces Zóna edzésén. A délután folyamán még zumbázhattunk Szántai Krisztával, aerobikozhattunk Krütznerné Vida Veronikával és a napot Korbély Renáta jóga órájával zártuk. Voltak, akik valamennyi mozgásformát végig tornázták az oktatókkal!

Természetesen a nap folyamán lehetőség volt a TRX, a Hot-Iron valamint a BringAjka SE erőnléti gépparkjának a kipróbálására is. Az egész napos mozgás mellett vércukor és testzsír mérése is biztosított volt a vendégek számára.

 

A szervezők a gyerekekről sem felejtkeztek meg. Volt légvár, pattogatott kukorica és lufi hajtogatás is.

 

Aki a mai napon ellátogatott a Sportcsarnokba, biztosan talált kedvére való programot!

 

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett rendezvényen, hogy részvételével hozzájárult az I.Ajkai Fittparádé sikeréhez!