Hírek | Ajánló 2018.10.18 14:25 | Mohos Milán

Hétvégi Sportbeszámoló 2018.10.13-14.

Hétvégén történt… (2018.10.13-14.)

Jégkorong:

A hétvégén Debrecenből Ajkára érkezett a jégkorong U12 gyerekvilágbajnokság vándorkupája! A tornakupát a Szövetség igyekszik valamennyi csapathoz eljuttatni! A helyszíneken, így Ajkán is, 1 héten keresztül lehet megtekinteni a kupát, illetve természetesen a közös fényképek sem maradhatnak el a nagyméretű kupával!

Asztalitenisz:

A Bányász SK Ajka NB III-as asztalitenisz csapata lejátszotta idei negyedik mérkőzését.

Az NB I-es játékosokkal megerősített és eddig a bajnoki címre is esélyes Nagycenk otthonában magabiztos, 13-5 arányú győzelmet arattak az ajkaiak.

A Bányász SK Ajka eddig pontveszteség nélkül vezeti a tabellát.

Sakk:

Rendkívüli éles küzdelem tette izgalmassá a Veszprém Megyei I. osztályú Sakk Csapatbajnokság első fordulójának városi rangadóját. Mind a két csapatban kiválóan teljesítettek a fiatalok. Különösen éles küzdelem alakult ki az első és a tizenegyes táblán. Mind a két csapat jogosan pályázik a bajnokságban a dobogós helyek valamelyikére.

Negyedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Világsakkfesztivált, ahol Gaál Zsóka is részt vett és bravúros teljesítménnyel 3. helyen végzett az egy évvel idősebb mezőnyben. Zsóka meghívást kapott a Jövő Bajnokai versenyre.

Karate:

A KODOMA Kupán a Sun Dome SE 10 fővel képviseltette magát. 7 arany, 3 ezüst, 1 bronz érmet sikerült a Sun Dome SE karatékáinak.

Eredmények:

Ignác Ronald….küzdelem 1. hely
Somogyi Bence……küzdelem 1. hely
Bencze Kornél……küzdelem 1. hely 
Rózsavölgyi Patrik….küzdelem 2. hely
Kiss Maja…….formagyakorlat 1. hely
Bartalos Gábor…….formagyakorlat 1. hely, küzdelem 2. hely
Tróbert Flóra…….küzdelem 3. hely
Horváth Bence……formagyakorlat 2. hely
Erdélyi Virág….küzdelem 1. hely
Fáskerti Bálint…….küzdelem 1. helyv