Felhasználási feltételek

A SPORTVÁROS Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató) időpontfoglalási szolgáltatást üzemeltet a https://sportvarosajka.hu weboldal (továbbiakban: Weboldal) felületén, és a szolgáltatással összefüggésben adatkezelést végez, amiről az adatkezelési szabályzatból tájékozódhat.

Időpontfoglalás szabályai és menete
Az időpontfoglalásra a Weboldal menüjében, az "Időpontfoglalás" legördülő menü alatt van lehetőség. A menüpontot kiválasztva megjelenik az aktuális hónap naptárformájú kijelzése, és a lehetőség a következő hónap megtekintésére is.

Időpontot foglalni az adott nap megfelelő programjának keretében található "Jelentkezés" feliratra kattintva lehet. A "Jelentkezés" funkciót választva a Weboldal megjeleníti az adatbekérő oldalt, ahol a következő adatok kitöltése kötelező:

  • Teljes név
  • Telefonszám
  • E-mail cím

A jelentkezés csak abban az esetben adható le, ha a fenti 3 beviteli mező kitöltése megtörtént. Amennyiben nem egy, hanem több személyre szeretne időpontot foglalni, azt a rendelkezésre álló férőhelyekig megteheti.
Lehetőség van üzenetet is csatolni a jelentkezéshez, amiben ha kérdést tett fel, a megadott elérhetőségeinek egyikén fog választ kapni.

A jelentkezést csak ezen felhasználási feltételek, és az adatkezelési szabályzat elfogadása után adhatja le.

A leadott jelentkezéséről azonnal automatikus e-mail értesítést kap. Az értesítő levélben egy hivatkozás is szerepel, amire kattintva törölheti az adott jelentkezést.