Ajka Trampolin SE

Az Ajkai Trampolin SE Kézilabda ill. Szivacskézilabda Szakosztálya 7 éve működik városunkban. Az 5-10 fővel elinduló hobbi-szivacskézilabdából mára olyan egyesület lettünk, amely több, mint 10 csapattal indul a különböző korosztályos bajnokságokban.

3 helyszínen is folynak az edzések, gyakorlatilag tökéletes eszköz ellátottsággal és nagyszerű szakemberi gárdával. Rendszeres részt vevői vagyunk különböző kézilabda tornáknak – Cell Kupa, Pünkösdi Astron Kupa, Student Kupa – és az utóbbi években egyre több meghívást kapunk hasonló rendezvényekre.

Az egyesület legnagyobb eredménye mindenféle számszerűség helyett az, hogy sok év után van Ajka városnak kézilabda utánpótlása 7-14 éves korig, ezzel nagyszerű alapot biztosítva a későbbi korosztályoknak, a felnőtt csapatokig bezárólag. Zárásként, a jövőképünk talán legpozitívabb része az állandóság, amely az eddigi közvetlen, gyermekbarát légkört és minimum az eddigi szakmai színvonalat jelenti – utóbbi pár éven belül, még több, sportcsarnokokban kapott teremidővel talán még tovább növelhető.

Elérhetőségek:

Pelikán Milán: 06/70 367 0826

Végh Balázs: 06/70 372 9572