Hírek | Futás 2018.10.10 08:22 | Mohos Milán

"Ajka 59" 12-20 fős váltó, csapat, futóverseny

AJKA 59 

12-20 fős váltó, csapat, futóverseny

 Időpont:       2018. október 26. péntek 16:30 óra

 Rendezők:   Sportváros Nonprofit Kft. és a Bakonyi Tájfutó Klub

 Helyszín:      Ajka, Kaszinó környéke

 Útvonal:       Újélet utca – Petőfi utca – Sport utca – Ifjúság utca - Újélet utca (1 kör 1400 méter). (összesen 42 kör)

A kijelölt útvonalon közvilágítás van, az útvonalak biztosításáról gondoskodunk.

 Rajt-cél:        Kaszinó előtt

 Verseny célja:         Ajka város 59. évfordulójának sportos megünneplése, valamint a váltó futás és az egészséges életmód népszerűsítése.

Verseny részletei:

A váltócsapatok összetétele tetszőleges - nők, férfiak, diákok, felnőttek. Minden csapatból 3 fő indul először egyszerre, folyamatos váltásokkal tetszőleges sorrendben 12 és 20 fő közötti csapatok jelentkezését várjuk.

Az „Ajka 60” programsorozatban részvevő településrészek csapatait is várjuk, akik az Ajka Város Önkormányzatában szervezett versenyben plusz pontokért versenghetnek. A csapattagoknak nem szükséges az adott településrészen laknia! Egy csapat kiállítása esetén 5 pontot lehet kapni. Amennyiben több csapatot indít egy-egy településrész, úgy a 2.,3., 4. csapatért csapatonként további +2 pont szerezhető. Továbbá külön versenyben, egymással megméretve az első csapat 10 a 2. 9 a 3. 8 a 4. 7, az 5. 6 és így tovább, a 10. csapat is 1 ponttal gazdagodik.

 

Nevezési díj:           nincs

 

A rajtszámok használata elől a mellkason

 

Nevezési határidő:                       2018. október 25. csütörtök 14.00 óráig

A nevezések leadása:      Városi Sportcentrumban a nevezési lista leadásával Mohos Milánnál személyesen, vagy a  mohosmilan@gmail.com  e-mail címen.

Eredményhirdetés:           Az utolsó beérkező futó után

Díjazás:                    A győztes váltó csapat egy díszes serleg nyertese lesz, az 1-6. helyezett váltó oklevéldíjazásban részesül!

Minden indulót és érdeklődőt szeretettel várunk!