Ajkai úszók az élmezőnyben

A Nyugdíjasklubok és idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége tizedik alkalommal szervezte meg a Dunántúli Úszó Bajnokságot május 23-án, Balatonfűzfőn, ahol ajkai szépkorúak is indultak.  Remek eredményekkel tértek haza, jár nekik a gratuláció. Öröm ha ilyen híreket kapunk a Sportvárosnál, mert bizonyítja, hogy a sport bizony nem csak, hogy fitten tartja a testet, de a lelket is ápolja, mivel közösséget épít.

A 70 év feletti nők versenyében 50 méteres hátúszásban és 50 méteres gyorsúszásban is Szalay Károlyné (Egészségügyi Nyugdíjas Klub – Ajka) állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A 70 év alatti nők mezőnyében 50 méteres mellúszásban Nemes Zsuzsa (Orgona Nyugdíjas Klub – Ajka) ezüstérmet, Csehné Huszics Mária (Esély Nyugdíjas Klub – Ajka) pedig bronzérmet szerzett. 50 méteres hátúszásban pedig második helyezést ért el Mária.

A 70 év alatti férfiak megmérettetése 50 méteres mellúszásban, 50 méteres hátúszásban és 50 méteres gyorsúszásban is ajkai sikert hozott. Mindhárom versenyszámban Stolár Mihály (Bánki Donát Nyugdíjas Klub – Ajka) győzött, harmadikként pedig Tóth László (Esély Nyugdíjas Klub – Ajka) végzett.

Stolár Mihály különdíjat is kapott, mint legeredményesebb férfiversenyző.

További sikereket, jó egészséget kívánunk!